måndag 1 december 2008

Vi är inte Disney...

Vi är som ni ändå förstått inte Walt Disney så här är ”The true Story” om vad de här är…


Berättelsen
December 2007, mitt i en kaotisk tid föddes en idé. Liksom många goda idéer var den inte tydlig direkt. Utan det var ett frö som fick gro. För några veckor sedan började vi känna av växtvärken. Tankarna kom tillbaka till oss. Tankar som sattes igång under vårt uppsatsarbete började falla på plats. Allt blev plötsligt tydligt.

Idén Star&Captain såg dagens ljus. Det var två olika aspekter som skapade namnet. I Star finns basen, vi siktar mot stjärnorna. Vi utvecklas och är på uppgång. I Captain har vi modet att möta det okända, se möjligheter och även inspireras av andra. Tillsammans skapade de en intressant bild. Star&Captain.

Vår idé har nu sjösatts på riktigt. Tanken med den här bloggen är att vi på sikt ska starta vårt eget företag. Du kommer att kunna följa oss här. Läsa våra tankar kring kommunikation från två skilda delar av världen.

Det här kommer ur vissa aspekter vara en unik plats. Vi ska tillsammans skriva en berättelse och en viktig pusselbit kommer du som läsare att lägga. Interaktion kommer vara en viktig del i det här arbetet och vi ska göra vårt bästa för att skapa en dialog öppen för alla.

Sprid ordet. Star&Captain har sett dagens ljus och framtiden ligger öppen. Berättelsen ska nu skrivas och hur vi når dit är ännu en välbevarad hemlighet.

Välkommen. Nu börjar berättelsen


1 kommentar:

Anonym sa...

Kul, grabbar, härligt att ni satsar! Jag ska följa er noga, samt tipsa potentiella uppdragsgivare. Det här kommer att gå fint. Snart har ni vassare BMW än jag...:-)
Bästa hälsningar
Pär
(chef för medierelationer på SCA)